Rodman

Rodman
Rodman 1120

onsdag 12 januari 2011

Ny Delägare i Wild Water Fishing AB

Som ni kanske redan har läst så har Pierre Reif och jag delat på oss. Jag har nu gått in i Wild Water Fishing AB som delägare och ingår också numera i dess styrelse.

Jag finns nu på www.wildwater.se och du kan läsa om mitt fiske på min nya blogg http//wildwaterlars.blogspot.com. Jag kommer under en övergångstid ha kvar min gamla mailadress:larshedberg@tele2.se men du kan även maila på min nya mailadress lars@wildwater.se.

Jag kommer fortsätta med guidningarna i Stockholms skärgård efter gädda, abborre och havsöring, givetvis också laxtrollingen i södra Östersjön (läs specialerbjudande på min blogg om storlaxfiske från Bornholm i samarbete med fisketidningen Fiske För Alla), vandringslaxfiske i juni från Grisslehamn norr om Stockholm samt havsfiske från vår camp på ön Väröy som ligger på näst längst ut på Lofoten. Det är som ni märker ett brett program med världsklassupplevelser över hela linjen så häng med på bloggen för senaste info.

ERBJUDANDE:
Kom till Väröy/Norge vecka 33!!!
För er alla glada gäster som har tjatat på att jag ska börja guida i Norge så har eran önskan gått i uppfyllelse... Det som är planerat hittills är att jag kommer att vara på Väröy vecka 33 som ansvarig guide. Jag har tagit fram ett specialerbjudande under denna vecka för att göra den till ett oförglömligt havsfiskeäventyr för dig. Jag räknar med att vi kommer att vara 4 båtar med 3-4 fiskande per båt. Min målsättning är att veckan ska vara en totalupplevelse för dig och att vi tillsammans planerar och fiskar tillsammans för att få ut så mycket som möjligt. Mina kollegor Johan Abelsson och Per Lundberg kommer att vara på plats och tillsammans kommer vi att hålla föredrag och visa praktiska tips för att lyckas med fisket. Johan och jag kommer vara era guider i båtarna. Detta upplägg har mina kollegor testat tidigare och det har visat sig vara en hit!!!

Prisexempel i SEK/person (7 fiskedagar):
* Helpension: 600:-/dygn
* Boende: 400:-/natt
* Hyrbåt: 3.000:-/person för helvecka (mån till sön 7 fiskedagar) om man är 4 fiskande i båten. Vid 3 fiskande per båt är priset 4.000:-/person.
* 3 dagars guidning: 1.600:-/dag
* Hyra av fiskeutrustning (spö, rulle och lina): Ingår
* Hyra av flytoverall: Ingår

/Mvh Lars Hedberg
Wild Water Fishing AB
tel: 0709 42 41 42 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar