Rodman

Rodman
Rodman 1120

söndag 31 juli 2011

Ta chansen att boka en plats på FFA läsarresa till Väröy

Även i år kommer vi ha en läsarresa till Väröy i Norge. I år gör vi det i samarbete med svenska sportfisketidningen Fiske För Alla. Några få platser finns kvar att boka. Upplägget passar utmärkt om du är ensam fiskare eller om du/ni bara vill komma upp några dagar och känna på tunggung i spöna. Det kommer bli en hel del fokus på fisketips från oss Wildwater-guider som kommer öka dina chanser till fångst och övriga arrangemang för att ni ska trivas med oss. Mariann har ordning på kastrullerna i köket och kommer som vanligt att leverera supergod hemlagad mat. Puben är givetvis öppen alla dagar som ligger i direkt anslutning till kajen där vi har våra båtar.

Detta ingår:* I FFA-specialpriset 7 995 kr/person (inkl norsk moms) ingår boende på Wild Waters Camp Väröy, 2-3 personer per rum.
* Helpension – frukost, lunchpaket med ut på havet och middagsbuffé på kvällen.
* Föredrag och handledning av Wildwater-guiderna.
* 4 fiskedagar (22, 23, 24 och 25 aug), egen hyrbåt i 2 dagar/4 man per båt och 2 dagar i guidebåt. Går även att förlänga vistelsen till helvecka mot visst pristillägg.


EXTRA: En skräddarsydd Ursuit Operative Gemino overall kommer att lottas ut till en av deltagarna (värde ca 10.990 SEK).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar