Rodman

Rodman
Rodman 1120

söndag 28 augusti 2011

Väröy - Drömfiske på sej 2 st 20+ och fin hälleflundra 135 cm

Ami, dina barn levererar storfångster i världsklass. Kolla nedan och känn in att din sponringsinsats gett utdelning. Kolla nedan rapport från din sportfiskeguide på Väröy som du kommer träffa nästa år när du kommer hit! 

Idag hittade Lasse och jag helt rätt igen med våra resp gäster då vi fiskade tillsammans på sydsidan av Väröy (utan att se en endaste annan båt på hela dagen...???..) och baxade upp sejar i världsklass eller vad säga om 2 st på 20,2 kg exakt vägda i hamn, 19,1 kg och 18,2 kg också vägda i hamn. Det var så mycket storsej i området så ekoloden var helt fyllda. Många mellan 15-17 kg släpptes tillbaka för tillväxt... En sjukt bra dag när Norgefisket är som allra bäst. Dagens sejdrottningar blev stora syster Lena och lilla syster Pernilla med 20,2 kg och 19,2 kg sej och sejkung blev Fredrik i Lasses "grabb-båt"... Starkt jobbat av de starka spinninginstruktörerna och Fredda som är tränad för och ska göra värsta ironmantävlingen...
Muskelstarka fångstpersoner är sammanfattningen. Kom gärna vältränad till Väröy!





Vi hade även med oss en till bredden fylld tunna med stortorsk med toppfisk på 15 kg. Vi fick även se ett häftigt race av stortorsk och storsej som jagade upp småsej i ytan så det plaskade helt vilt och måsarna var där och "näbbplockade" den lilla sej de ville ha för stunden.
Anders "Biffen" Olsson levererar alltid enligt bästa förutsättningar och idag blev det en fin C/R hälleflundra på 135 cm. Killarna är helt avslappnade och fiskar ut fullt efter bästa kreativitet utan press att leverera och det är det som gör dem så säkra.
Norge/Väröy rockar fett nu...
Blir en repa på lokala puben för alla ikväll.
Klart slut från Lasse och Per med gäster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar